Meistä

Vuonna 2021 perustettu Animeet on kasvanut dynaamiseksi verkkoyhteisöksi, joka yhdistää animen harrastajat yhteisen intohimon alle. Viimeisen neljän kuukauden aikana fyysinen ilmestymisemme pop-uppina Kauppakeskus Citycenter Helsingissä on ylittänyt virtuaalisen ja todellisuuden välisen kuilun ja luonut tilan, jossa animeyhteisö herää henkiin.


Kaupungin sykkivässä sydämessä sijaitseva myymälämme ylittää perinteisen vähittäistavarakaupan kokemuksen. Se on enemmän kuin vain väliaikainen tila; se on tapaamispaikka harrastajille, jotka etsivät konkreettista yhteyttä animen kiehtovaan maailmaan. Kauppakeskus Citycenterin Animeet on paikka, jossa verkkokauppamme digitaalinen pulssi muuttuu käsinkosketeltavaksi, yhteisölliseksi sykliksi.

Missiomme Animeetillä ulottuu transaktioiden ulkopuolelle; kyse on animeyhteisöön kuulumisen tunteen edistämisestä. Olemme edelleen sitoutuneet luomaan kattavan tilan, jossa fanit eivät vain löydä uusimpia tuotteita, vaan löytävät myös yhteisen rakkauden animen tuomaan taiteellisuuteen ja tarinankerrontaa kohtaan.

Astu myymäläämme ja kohtaat muutakin kuin pelkät tuotehyllyt; löydät Beads DIY -osion, joka on osoitus tehtävästämme antaa faneille mahdollisuus ryhtyä mielikuvitukselliseksi. Täällä harrastajat voivat kanavoida luovuutensa ja tehdä ainutlaatuisia tekeleitä, jotka ovat saaneet inspiraationsa heidän arvostetun sarjansa elävästä estetiikasta.

Animeetin missiona on toimia yhteisön rakentamisen katalysaattorina sekä verkossa että fyysisessä maailmassa. Pyrimme tarjoamaan turvapaikan, jossa fanit ovat yhteydessä paitsi tavaroiden, myös toistensa kanssa jakaen tarinoita, suosituksia ja animen tuomaa iloa. Matkamme on yhteistyöhaluinen, ja läsnäolosi verkossa tai myymälässä on ollut ja tulee olemaan olennainen osa Animeet-tarinaa.

Kun aloitamme seuraavan luvun, kutsumme sinut mukaan juhlimaan Animeetin yhteistä tehtävää – rikastuttaa animekokemusta, edistää luovuutta ja kasvattaa yhteisöllisyyttä, joka ylittää digitaalisen kuilun. Tärkeää on löytö, yhteys ja kollektiivinen intohimo animen eloisaan maailmaan!

 

Animeet-tiimi

=^● ⋏ ●^=