Kuinka tehdä DIY-helmikoru?

Kuinka tehdä DIY-helmikoru?

Oletko jo tutustunut meidän helmivalikoimaan?

Animeet liikkeen DIY-pöydällä voit luoda puhelin charmin, avaimenperän tai vaikka ystävärannekkeet. Vain taivas on rajana sille, mitä mielikuvituksesi voi luoda helmistämme.

"Miten voisin aloittaa helmityöni?" On yksi tutuimmista kysymyksistä, mitä meille tulee. Helpottaaksemme teidän hyppäämistä tähän DIY-harrastuksen mukaan, ajattelimme luoda teille pienen ohjeen, kuinka voit aloittaa. Tapoja on miljoonia, mutta tämä on yksi, mitä voimme suositella ensikertalaisille.

🌸 -- 🌸 -- 🌸 -- 🌸 -- 🌸

Helmet ovat jaoteltu kappalehinnalla, mutta välttämätömät tarvikkeet, joita kannattaa käyttää helmityöhön, saa ottaa käyttöön ilman lisäkuluja. Kannattaa ennen helmityön aloittamista päättää, mitä siitä tulee, jotta prosessi sujuisi sujuvammin. 

Kun olet harkinnut, mitä helmityöstä tulee, on aika valita helmet. Meillä helmipisteellä on erilaisia tasoja, joita voi käyttää helpottamaan suunnitteluprosessia. Niihin voi kasata kaikki kivat helmet ja asetella niitä haluamallaan tavalla.


Seuraava askel on valita siihen sopiva lanka. Tällä hetkellä meillä on kahta erilaista lankaa, yksi paksumpi ja kiinteä sekä toinen venyvä. Jos helmityöhön ei halua käyttää mitään kiinnikkeitä, suositellaan käyttämään venyvää lankaa, jotta rannekoru tai kaulakoru saadaan varmasti puettua päälle.

Meiltä löytyy muutama helmi, johon voi kiinnittää ruuvisilmukan, kuten tähän työhön on tehty. Tässä henkilökunta auttaa miellään, joten voitte rohkeasti valita helmet, jotka puhuttavat. Näitä samoja helmiä voi myös käyttää hyvin muuhun askarteluun. 


Kun olet vetänyt valitsemasi langan kaikkien helmien läpi, on aika miettiä, mitä kiinnitysmenetelmiä haluat käyttää. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, suositellaan kuitenkin aina käyttämään solmusuojia tai "crimpbeads," jotta työsi ei avautuisi uudelleen.

"Crimpbeads" käytetään siten, että kun ne on aseteltu haluttuun kohtaan, ne puristetaan työkalulla kiinni, jotta lanka ei enää liiku.

Onneksi olkoon! Nyt sinulla on käsissäsi kustomoitu, ihan itse tehty helmikoru. Tervetuloa tekemään paikanpäälle kesäiset korut ystävien tai perheen kanssa!

🌸 -- 🌸 -- 🌸 -- 🌸 -- 🌸

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.